Mindfulness & og egenomsorg retreat i Hemsedal

29. august – 3. september 2021

Instruktører: Elise Jansen & Ingun Mjaaland

Velkommen til årets retreat i Hemsedal. Sammen skal vi skal nyte tidlig høst i en fantastisk luksuriøs laftet hytte, med deilig mat, vår helt egen yogasal og en utsikt som vil ta pusten fra deg.

Sammen vil vi praktisere Mindful og Restorative yoga og sittende/gående meditasjon. Vi skal gjøre refleksjonsoppgaver både alene og sammen, gå deilige turer i fjellet og kanskje bade i forfriskende fjellvann. Det blir også flere døgn med nærende stillhet som praksis.

VARIGHET 5 DØGN

Vi starter kl. 16, 29. august og avslutter kl 14.00,  3. september. Se eksempel på timeplan under.

OM INSTRUKTØRENE

Elise Jansen

har vært spesielt interessert i Yoga og meditasjon siden tenårene og undervist de siste 20 årene. Hun har en stor verktøykassen fra mange års praksis, utdannelser og kurs. Ved siden av fulltidsjobb som digital rådgiver begynte Elise å undervise egne utdannelser i Mindfulnessbasert Yoga i 2017. Fordypninger i Nevroplastisitet, avspenning og MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) preger hennes undervisning. Hun er ivrig etter å dele de vitenskapelig dokumenterte teknikkene som baserer seg på flere tusen år gamle visdomstradisjoner og underviser en erfaringsbasert praksis.

Ingun Mjaaland

oppdaget mindfulness første gang i 2001. Med bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i fysisk aktivitet og helse har Ingun vært ekstra nysgjerrig på samspillet mellom de mentale og fysiske prosessene. Hun har videreutdanning innen mindfulness, yoga, muskelterapi og coaching. De siste 15 årene har Ingun hovedsakelig jobbet med ulike stressmestringstiltak for enkeltpersoner og i bedrifter. Ingun brenner for å dele kunnskap som enkelt kan iverksettes i egen hverdag, for økt hverdagsglede og prestasjon

TIL PÅMELDING

Du kan velge om du vil delta som retreat- eller fordypningsdeltaker. Uansett valg så er dette oppholdet lagt opp til at du får masse hvile, inspirerende kunnskap og lange pauser til å nye naturen og godt selskap!

Mindfulness Retreat i Hemsedal

VELG MELLOM TO PROGRAM

Dette retreaten enten kan tas som en ren retreat eller som et fordypningskurs for Mindfulness- og Yogalærere. Velger man å ta det som et studie vil det ved avlagt eksamen gis 40 Yoga Alliance poeng for videreutdannelse YACEP.

ALTERNATIV 1: RETREAT

Ta dette som en retreat og bli med på morgen og ettermiddagspraksis. Du vil få rikelig med tid til turer i fjellet og en dukkert i friske fjellvann.

EKSEMPELDAG

Med forbehold om endringer i programmet

7.00 – 7.30: Metta Meditasjon
7.30 – 9.00: Kort pause + Mindful Yoga
9.00 – 10.00: Frokost
12.30 – 13.30: Lunsj
10.00 – 16.30: Fritid / fjelltur / bading / hvile
16.30 – 18.00: Terapeutisk & Restorative Yoga
18.30: Middag
19.30-20.00: Kveldsmeditasjon

ALTERNATIV 2: KURS / FORDYPNINGSSTUDIE

Ta dette som 20 timers fordypningsstudie i Mindful Yoga og Metta-praksis. Denne retreaten kan også inngå som en selvstendig modul i 200-timers Mindful Yoga Utdannelse. I dette valget blir dagene utvidet med forelesninger og workshops utover morgen og kveldspraksis. Du får 20 timers Yoga Alliance poeng for videreutdannelse ved godkjent eksamen. (YACEP).

KURSAVGIFT

Kursavgiften for kurs/fordypningsstudie har et tillegg på Kr.  1500,- i tillegg til retreatavgiften. Denne kursavgiften inkluderer håndbok, lyd og video-opptak av meditasjoner og yogapraksis, veiledning og sertifisering.

PRISER KOST & LOSJI

FULL KOST, LOGI OG UNDERVISNING:

Det blir kun 10 plasser tilgjengelig – under 50% av hyttens kapasitet i disse pandemi-tider.

Du kan få eget rom med et tillegg på kr. 500,-

Full retreat: Kr. 9 900,-

Du kan også reservere din plass med kun Kr. 500,- Resterende beløp forfaller 1. juni.

REISE

NB! Prisene er ekslusiv reise

Med bil fra Oslo ca. 3-3,5 timer og fra Bergen ca. 4 timer. Tog til Gol og buss til Hemsedal. Nettbuss stopper ca. 3 km fra kursstedet og du vil bli hentet med bil.

BOOKING

Reserver din plass i dag for kr. 500 og betal resterende beløp innen 1. juni 2021. Tillegg for utdannelsen faktureres separat.

STED

Vi bor i en stor moderne laftet hytte. Det vil være maks 10 deltakere på retreaten.

Øvre Storelie 100
3560 Hemsedal
Norge

KART