Sliter du med lav konsentrasjon, høyt stressnivå, smerter eller føler du deg overveldet, umotivert eller grenser mot utbrent? Ønsker du tilgang til dine grunnleggende ressurser?

Det finnes mange måter stress tar form i livet. Det kan være alt fra arbeid, sosiale relasjoner, familie til helse som kan føre til at stress blir en kronisk faktor i hverdagen. Vi er alle forskjellige og derfor er våre behov også forskjellige. Men felles for all stressrespons er en manglende evne til å være ordentlig tilstede i øyeblikket. Gi seg selv tid til å stanse opp, lytte og være åpen for det som utfolder seg i hverdagen.

Dato: 4. Februar til 25. Mars 2021
Tidspunkt.
torsdager kl. 17.00 – 19.30
Antall kursdager:

Stilledag:
Lørdag 6.Mars – 9.00 – 16.00
Pris: Kr. 3800
Nivå:
Alle

Opplegg:

Før oppstart vil det være en samtale mellom kursholder og deltakerne. Denne vil skje per telefon. Her går vi raskt gjennom kursforløpet og kan deltakeren kan stille spørsmål og dele sine behov på en privat måte.

Ukentlige kurskvelder vil bestå av 2,5 timer med forskjellig innhold som følger MBSR-strukturen. Det blir blant annet undervisning i meditasjon, kroppsskanning og yoga. Kurset innholder også refleksjonsarbeid som gjøres i gruppe og i fritiden. Det følger opptak med alle de formelle praksisene som utøver kan gjøre hjemme. Kurskveldene er en måte å reise dypere inn i mindfulness som praksis, og det blir praktiske øvelser til å kunne integrere disse inn i en mindre formell måte i hverdagen. Det følger med en egen håndbok med oppgaver og inspirasjon.

Lørdag 6. Mars blir det holdt en stilledag – en urban mindfulness retreat hvor alle deltakerne får dykke dypere inn i praksis og stillhet sammen. Dagen avsluttes med samtale og deling.

HVA ER MBSR?

MBSR er kort for Mindfulness Based Stress Reduction og er et kurs som opprinnelig ble opprettet ved Univer

HVA ER MBSR

MBSR er kort for Mindfulness Based Stress Reduction og er et kurs som opprinnelig ble opprettet ved Univerhttps://www.umassmed.edu/cfm/mindfulness-based-programs/mbsr-courses/about-mbsr/

Instruktør: Elise Jansen

Har du spørsmål til kurset?

Elise Jansen er Yoga og Mindfulnesslærer med stor interesse for stressmestring og hvile. Hun er forøvrig yogalærer på den internationale MBSR utdannelsen i Europa – IMA (Institute for Mindfulness Based Approaches).

Om du har spørsmål til kurset eller lurer på om dette kurset passer for deg kan du kontakte kursholder Elise Jansen direkte på mob: 40494292 eller e-post: info@elisejansen.no