• TramuntanaFlow

MIndful Yoga retreat og fordypning
på vakre Mallorca

Med Elise Jansen og gjestelærer Siw Aduvill

Datoer:

30. Mai til 6. Juni 2020 (lørdag til lørdag)

Pris retreat:
Pris retreat Early Bird, frist 1. april, Kr. 13.500,- (full pris 14.500,-)

Pris fordypning:
Pris fordypning Early Bird, frist 1. april, Kr. 16.500,- (full pris 17.500,-)

(Prisen inkluderer ikke fly og transport – 15 min drosje fra flyplassen og Palma)

Sted: Cami de n’Olesa 63 ,07141 Sa Cabaneta, Mallorca, Spania

FORELØPIG SATT PÅ VENT PGA COVID-19 RESTRIKSJONER
Meld deg på nyhetsbrevet for å motta oppdateringer 

Abonner på nyhetsbrevet

Denne retreaten kan også gjøres som en fordypning for Yoga- og Mindfulness instruktører, se “eksempeldag” nedenfor. Dette valget innbærer ekstra undervisning og muligheten til å registrere fordypningen som videreutdannelse ved Yoga Alliance – 30 timer. Du trenger ikke å være Yoga eller Mindfulness instruktør for å delta på noen av valgene.

OM RETREATEN

Denne retreaten vil være som balsam for nervesystemet. Hver dag gir rikelig tid til praksis, hvile og refleksjon. Retreatsenteret er den perfekte nærende rammen for både for kropp og sinn. Du kan kose deg med en bok ved saltvannsbassenget, meditere i frukthagen, nyte utsikten over  Tramuntana fjellene eller gå tur i skogen. Du kan også utforske øyen på dagtid og nyte en rolig dag på stranden eller en gåtur i fjellene. Vår private kokk Carolina kan pakke lunsjen din slik at den er klar til utflukten. Leiebil kan bestilles og leveres på senteret. Det går også en shutle-buss fra landsbyen til toget som tar deg til hjertet av Palma på 15 min. I Palma kan du gå på standen, nyte både shopping og god mat.

OM FORDYPNINGEN

Å fordype seg i Mindfulness Basert Egenomsorg (Self-Compassion) og Mindful Yoga i et retreatformat vil gi deg en sjelden anledning til virkelig kunne gå i dybden av rikdommen denne praksisen har å tilby.

Trenger du nye verktøy til din undervisning? Mindfulness kan brukes som metode og verktøy i alle typer Yoga og Egenomsorg (Self-Compassion) praksis og intensjon utgjør selve fundamentet.

Du kan tilføre Mindfulness til alle typer Yoga – i denne fordypningen vil du lære teknikker som gjør dette mulig. Du vil lære 6 Bevegelsesbaserte sekvenser + en Sekvens for stol som du kan bruke i dine yogatimer eller Mindfulnesskurs. Disse kan også tilpasses etter behov.

Du vil lære følgende Mindful Yoga sekvenser

  1. MBSR – stående sekvens
  2. MBSR – liggende sekvens
  3. Viniyoga-inspirert stående sekvens
  4. Viniyoga-inspirert liggende sekvens
  5. Stolyoga sekvens

Video og håndbok

Du får video av sekvensene sammen med tegninger som kan fritt distribueres som ditt eget kursmateriell i fremtiden. Sammen med video vil du også få en håndbok som inneholder teori, oppskrifter for meditasjoner pluss teori og filosofi.

EKSEMPELDAG

7.30 – 9.00: Morgenmeditasjon, Mindful Yoga
9.00 – 10.00 Frokost
10.00 – 12.30: Undervisning (fordypning)
12.30 – 13.30: Lunsj
15.30 – 17.00: Undervisning (fordypning)
17 – 18.30: Kveldsmeditasjon, pust og avspenning med Restorative Yoga

TRAMUNTANA FLOW RETREAT SENTER

Denne utdanningen blir holdt i et vakkert retreat senter i den pitoreske landsbyen Sa Cabaneta på den frodige øyen Mallorca.

Retreaten/intensiven inkludere delt rom (dobbeltrom med frittstående senger), egen kokk som forbereder alle måltider med utrolig vegetarmat. Meditasjon i vakker natur, med utsikt over de vakre Tramuntana fjellene. Om du trenger et enkeltrom så har vi noen få muligheter mot et tillegg i prisen – nevn dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet under om aktuelt.

Adresse: Carrer de n’Olesa 63 | 07141 Sa Cabaneta | Mallorca | Spania

Google Kart: https://goo.gl/maps/aYisVSptgKG3Hyin6

Senterets nettside: https://www.tramuntanaflow.com

Om Elise Jansen

(E-RYT 200/500) har sin bakgrunn som sertifisert Yogaworks lærer og sertifisert MBSR-instruktør. Hun har undervist i over 10 år med har flere andre yogautdannelser under beltet. Hun er blant annet utdannet som Advanced Relax and Renew® Trainer av Judith Hanson Lasater.

Du kan lese mer om Elise her >

Om Siw Aduvill

Underviser de sosiale aspektene med egenomsorg og hvile fra både et personlig og samfunnsmessig perspektiv. Siw underviser også meditasjon. I 2029 kom Siw ut med boken Hvile som forøvrig er pensum på utdannelsen.Du kan lese mer om Siw her: http://www.siwaduvill.com/about

PÅMELDING

Ja

Denne fordypningen inngår i 200 timers Mindful Yoga Lærerutdanning.

Kommende moduler: