Kurs i TRE®, Yoga og Mindfulness

Opplever du at stress og «hverdagstraumer» har satt seg i kropp og sinn? I dette kurset vil du lære enkle øvelser som hjelper deg løse på dype spenninger ved hjelp av både TRE® (Tremor / Trauma Release Exercises), rolige Yogaøvelser og enkle Mindfulnessteknikker.

Du vil få en grundig innføring i hvorfor nettopp disse 3 retningene passer så godt sammen og hvordan de kan utgjøre fantastiske verktøy i din hverdag.

På dette kurset vil du få en innføring i hvordan du kan ta i bruk konkrete mindfulness og pusteteknikker til å nedregulere og avspenne nervesystemet. Du vil få innføring og oppfølging i TRE som vil gi deg trygghet til å ta i bruk dette verktøyet på egenhånd. Bli med på en ferie for nervesystemet!

Varighet: 20. januar – 2. mars 2020 (med unntak av vinterferien) / Tidpunkt: 16.30 – 18.00 / Antall kursdager: 6/ 
Pris:
 1.200,- / Nivå: Alle

Hva er TRE

TRE® (Tension, Stress &; Trauma Releasing Exercises) er en en innovativ serie med enkle, men effektive øvelser, utviklet av Dr. David Berceli, PhD. Opp igjennom livet vil vi alle oppleve en del stress, overveldende opplevelser, sjokk, traumer o.l. Dette fører til at aktivert stressenergi akkumuleres i nervesystemet og dype muskelspenninger gradvis bygger seg opp. Noe som igjen på sikt kan føre til ulike plager og ubalanser i kropp og sinn. TRE-øvelsene aktiverer skjelvinger eller vibrasjoner i kroppen, noe som løser opp i muskulære spenninger, åpner bindevevet og roer ned nervesystemet. Stresset slipper taket, og evt. fysiske og psykiske traumer av ulik art kan varsomt og langsomt heles.

Mer informasjon om TRE og videoer finner du her:
http://traumapravention.com/what-is-tre/